Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g1.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.5g2.3g5g0g
Oivariini, 60 (100g)1.3g6.9kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 125g161kcal26g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g585kcal58.8g21.8g29.4g3.2g
Valittu annoskoko289g292kcal29.4g10.9g14.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna145g146kcal14.7g5.5g7.4g0.8g
Arvot/100g100g101kcal10.2g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796