Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)976g390kcal16.6g80g1g13.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%500g601kcal14.5g22.5g50g0g
Oivariini, 60 (100g)13g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1251g1608kcal259.6g0g62.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g5845kcal584.8g217.2g292.8g31.6g
Valittu annoskoko2890g2923kcal292.4g108.6g146.4g15.8g
Annoskoko puolitettuna1445g1461kcal146.2g54.3g73.2g7.9g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796