Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1171g468kcal19.9g96g1.2g16.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%601g721kcal17.4g27g60.1g0g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1501g1930kcal311.5g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6936g7014kcal702g260.8g351.4g38g
Valittu annoskoko3468g3507kcal351g130.4g175.7g19g
Annoskoko puolitettuna1734g1754kcal175.5g65.2g87.9g9.5g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796