Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1366g547kcal23.2g112g1.4g19.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%701g841kcal20.3g31.5g70.1g0g
Oivariini, 60 (100g)18g96kcal0.2g0.2g10.5g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1752g2251kcal363.4g0g87.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8092g8184kcal818.8g304.2g410g44.2g
Valittu annoskoko4046g4092kcal409.4g152.1g205g22.1g
Annoskoko puolitettuna2023g2046kcal204.7g76.1g102.5g11.1g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796