Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g2g
Ruokakerma, Pirkka 10%75g90kcal2.2g3.4g7.5g0g
Oivariini, 60 (100g)1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 188g241kcal38.9g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g877kcal87.6g32.6g43.8g4.6g
Valittu annoskoko434g439kcal43.8g16.3g21.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna217g219kcal21.9g8.2g11g1.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796