Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1560g624kcal26.5g127.9g1.6g21.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%800g960kcal23.2g36g80g0g
Oivariini, 60 (100g)20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2000g2571kcal415g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g9345kcal935g347.4g468g50.4g
Valittu annoskoko4620g4672kcal467.5g173.7g234g25.2g
Annoskoko puolitettuna2310g2336kcal233.8g86.9g117g12.6g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796