Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1561g625kcal26.5g128g1.6g21.9g
Ruokakerma, Pirkka 10%801g961kcal23.2g36g80.1g0g
Oivariini, 60 (100g)20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2002g2573kcal415.4g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9248g9352kcal935.8g347.6g468.4g50.6g
Valittu annoskoko4624g4676kcal467.9g173.8g234.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna2312g2338kcal234g86.9g117.1g12.7g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796