Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1757g703kcal29.9g144g1.8g24.6g
Ruokakerma, Pirkka 10%901g1081kcal26.1g40.5g90.1g0g
Oivariini, 60 (100g)23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2252g2894kcal467.3g0g112.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10404g10522kcal1052.8g391g527g56.8g
Valittu annoskoko5202g5261kcal526.4g195.5g263.5g28.4g
Annoskoko puolitettuna2601g2631kcal263.2g97.8g131.8g14.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796