Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g2.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Oivariini, 60 (100g)2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 250g321kcal51.9g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1168kcal116.8g43.4g58.4g6.2g
Valittu annoskoko578g584kcal58.4g21.7g29.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna289g292kcal29.2g10.9g14.6g1.6g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796