Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1952g781kcal33.2g160g2g27.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%1001g1201kcal29g45g100.1g0g
Oivariini, 60 (100g)25g138kcal0.3g0.3g15g0g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2502g3216kcal519.2g0g125.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11560g11691kcal1170g434.6g585.4g63.2g
Valittu annoskoko5780g5845kcal585g217.3g292.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna2890g2923kcal292.5g108.7g146.4g15.8g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796