Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g3.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%125g150kcal3.6g5.6g12.5g0g
Oivariini, 60 (100g)3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 313g402kcal64.9g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1445g1461kcal146g54.2g73.2g7.8g
Valittu annoskoko723g731kcal73g27.1g36.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna361g365kcal36.5g13.6g18.3g2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796