Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)293g117kcal5g24g0.3g4.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%150g180kcal4.4g6.8g15g0g
Oivariini, 60 (100g)3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 375g482kcal77.9g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1734g1754kcal175.6g65.2g88g9.4g
Valittu annoskoko867g877kcal87.8g32.6g44g4.7g
Annoskoko puolitettuna434g438kcal43.9g16.3g22g2.4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796