Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g74g103kcal14g1.9g4.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl60g51kcal0.8g2.6g4.2g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g60g211kcal9.6g38.5g1.6g3.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.9g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g30g78kcal9g0.6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g907kcal67.6g88g31.4g7.4g
Valittu annoskoko228g453kcal33.8g44g15.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna114g227kcal16.9g22g7.9g1.9g
Arvot/100g100g199kcal14.8g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081