Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g147g206kcal28g3.8g9.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl120g102kcal1.7g5.3g8.4g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g120g421kcal19.3g77g3.1g7.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.8g20kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g60g156kcal18g1.2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g1813kcal135.6g176.2g62.8g14.6g
Valittu annoskoko456g906kcal67.8g88.1g31.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna228g453kcal33.9g44.1g15.7g3.7g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081