Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g172g241kcal32.7g4.5g10.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl140g119kcal2g6.2g9.8g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g140g491kcal22.5g89.8g3.6g8.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g70g183kcal21.1g1.4g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g2115kcal158.4g205.6g73g17g
Valittu annoskoko532g1058kcal79.2g102.8g36.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna266g529kcal39.6g51.4g18.3g4.3g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081