Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g197g275kcal37.3g5.1g12.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl160g136kcal2.2g7.1g11.2g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g160g562kcal25.7g102.7g4.2g9.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g27kcal1g1g2.1g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g80g209kcal24.1g1.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g2417kcal180.6g235g83.8g19.6g
Valittu annoskoko608g1209kcal90.3g117.5g41.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna304g604kcal45.2g58.8g21g4.9g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081