Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g221g310kcal42g5.7g13.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl181g153kcal2.5g7.9g12.6g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g181g632kcal28.9g115.5g4.7g10.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g31kcal1.2g1.2g2.3g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g90g235kcal27.1g1.8g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2719kcal203.4g264.2g94g22g
Valittu annoskoko684g1360kcal101.7g132.1g47g11g
Annoskoko puolitettuna342g680kcal50.9g66.1g23.5g5.5g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081