Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g499g899kcal94.9g0g59.9g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)219g546kcal43.7g1.1g37.1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g125g29kcal1.7g4.2g0.5g0g
Kalkkunaleike (Snellman)100g90kcal17g1.4g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g3347kcal333g18g212.6g1.4g
Valittu annoskoko1055g1674kcal166.5g9g106.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna528g837kcal83.3g4.5g53.2g0.4g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398