Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g599g1079kcal113.9g0g71.9g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)262g656kcal52.4g1.3g44.6g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g150g35kcal2.1g5.1g0.6g0g
Kalkkunaleike (Snellman)120g108kcal20.4g1.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g4017kcal399.6g21.6g255.2g1.8g
Valittu annoskoko1266g2008kcal199.8g10.8g127.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna633g1004kcal99.9g5.4g63.8g0.5g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398