Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g899g1618kcal170.8g0g107.9g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)393g983kcal78.7g2g66.9g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g225g52kcal3.1g7.6g0.9g0g
Kalkkunaleike (Snellman)180g162kcal30.6g2.5g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g6025kcal599.4g32.6g383.4g2.6g
Valittu annoskoko1899g3012kcal299.7g16.3g191.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna950g1506kcal149.9g8.2g95.9g0.7g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398