Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g100g180kcal19g0g12g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)44g109kcal8.7g0.2g7.4g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g25g5.7kcal0.3g0.8g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)20g18kcal3.4g0.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g669kcal66.4g3.4g42.4g0.2g
Valittu annoskoko211g335kcal33.2g1.7g21.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna106g167kcal16.6g0.9g10.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.7g0.8g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398