Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g200g360kcal38g0g24g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)87g219kcal17.5g0.4g14.9g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g50g12kcal0.7g1.7g0.2g0g
Kalkkunaleike (Snellman)40g36kcal6.8g0.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1339kcal133.2g7.2g85.2g0.6g
Valittu annoskoko422g670kcal66.6g3.6g42.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna211g335kcal33.3g1.8g21.3g0.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398