Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g300g539kcal56.9g0g36g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)131g328kcal26.2g0.7g22.3g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g75g17kcal1g2.5g0.3g0g
Kalkkunaleike (Snellman)60g54kcal10.2g0.8g1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1266g2008kcal199.6g10.8g127.8g0.8g
Valittu annoskoko633g1004kcal99.8g5.4g63.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna317g502kcal49.9g2.7g32g0.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398