Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Punaviini, 12%7.8g6.6kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g252kcal18g9.4g14.2g2.2g
Valittu annoskoko119g126kcal9g4.7g7.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g63kcal4.5g2.4g3.6g0.6g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267