Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha438g727kcal83.2g0g43.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka24g206kcal0g0g23.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Punaviini, 12%78g66kcal0.2g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 188g152kcal2.9g31.6g0.1g5.6g
Kesäkurpitsa188g32kcal0.8g4.7g1.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2375g2517kcal179.6g94.6g141.6g21.6g
Valittu annoskoko1187g1259kcal89.8g47.3g70.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna594g629kcal44.9g23.7g35.4g5.4g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267