Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3687g6121kcal700.6g0g368.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka198g1738kcal0g0g197.5g0g
Sipuli (kuorittu)527g142kcal6.8g25.3g1.1g9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)132g15kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi58g162kcal5.2g4.1g13.3g0.1g
Punaviini, 12%658g553kcal2g1.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 1580g1279kcal24.8g265.9g0.8g47.4g
Kesäkurpitsa1580g269kcal6.3g39.5g9.5g11.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1580g321kcal9.5g60g4.7g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21198kcal1513.2g795g1191.8g182g
Valittu annoskoko10000g10599kcal756.6g397.5g595.9g91g
Annoskoko puolitettuna5000g5300kcal378.3g198.8g298g45.5g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267