Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha613g1018kcal116.5g0g61.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka33g289kcal0g0g32.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Punaviini, 12%110g92kcal0.3g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 263g213kcal4.1g44.2g0.1g7.9g
Kesäkurpitsa263g45kcal1.1g6.6g1.6g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3325g3524kcal251.6g132.2g198g30.2g
Valittu annoskoko1663g1762kcal125.8g66.1g99g15.1g
Annoskoko puolitettuna831g881kcal62.9g33.1g49.5g7.6g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267