Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punaviini, 12%16g13kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g504kcal35.8g18.6g28.2g4.2g
Valittu annoskoko237g252kcal17.9g9.3g14.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna119g126kcal9g4.7g7.1g1.1g
Arvot/100g100g106kcal7.5g3.9g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267