Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1844g3060kcal350.3g0g184.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka99g869kcal0g0g98.8g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)66g7.2kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi29g81kcal2.6g2g6.7g0g
Punaviini, 12%329g277kcal1g0.7g0g0g
Bataatti, kuorittu 790g640kcal12.4g133g0.4g23.7g
Kesäkurpitsa790g134kcal3.2g19.8g4.7g5.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g790g160kcal4.7g30g2.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10599kcal756.6g397.6g596g91g
Valittu annoskoko5000g5300kcal378.3g198.8g298g45.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2650kcal189.2g99.4g149g22.8g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267