Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2102g3489kcal399.3g0g210.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka113g991kcal0g0g112.6g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Punaviini, 12%375g315kcal1.1g0.8g0g0g
Bataatti, kuorittu 901g729kcal14.1g151.6g0.5g27g
Kesäkurpitsa901g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g901g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11400g12083kcal862.4g453.2g679.6g103.6g
Valittu annoskoko5700g6042kcal431.2g226.6g339.8g51.8g
Annoskoko puolitettuna2850g3021kcal215.6g113.3g169.9g25.9g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267