Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2452g4070kcal465.9g0g245.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka131g1156kcal0g0g131.4g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)88g10kcal1g1g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Punaviini, 12%438g368kcal1.3g0.9g0g0g
Bataatti, kuorittu 1051g851kcal16.5g176.9g0.5g31.5g
Kesäkurpitsa1051g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1051g213kcal6.3g39.9g3.2g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13300g14097kcal1006.6g529g792.8g121g
Valittu annoskoko6650g7048kcal503.3g264.5g396.4g60.5g
Annoskoko puolitettuna3325g3524kcal251.7g132.3g198.2g30.3g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267