Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal49.9g0g26.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka14g124kcal0g0g14.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Punaviini, 12%47g39kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1425g1510kcal108g56.6g85g13g
Valittu annoskoko713g755kcal54g28.3g42.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna356g378kcal27g14.2g21.3g3.3g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267