Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka150g1320kcal0g0g150g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Punaviini, 12%500g420kcal1.5g1g0g0g
Bataatti, kuorittu 1200g971kcal18.8g202g0.6g36g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15188g16098kcal1149.2g604g905g138g
Valittu annoskoko7594g8049kcal574.6g302g452.5g69g
Annoskoko puolitettuna3797g4025kcal287.3g151g226.3g34.5g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267