Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha307g509kcal58.2g0g30.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka16g145kcal0g0g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Punaviini, 12%55g46kcal0.2g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 131g106kcal2.1g22.1g0.1g3.9g
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1663g1762kcal125.8g66g99g14.8g
Valittu annoskoko831g881kcal62.9g33g49.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna416g441kcal31.5g16.5g24.8g3.7g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267