Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3503g5815kcal665.5g0g350.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka188g1651kcal0g0g187.6g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)125g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Punaviini, 12%626g525kcal1.9g1.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 1501g1215kcal23.6g252.6g0.8g45g
Kesäkurpitsa1501g255kcal6g37.5g9g10.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1501g305kcal9g57g4.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19000g20139kcal1437.8g755.4g1132.4g172.8g
Valittu annoskoko9500g10069kcal718.9g377.7g566.2g86.4g
Annoskoko puolitettuna4750g5035kcal359.5g188.9g283.1g43.2g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267