Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g416kcal47.6g0g25g0g
Paprika, punainen438g113kcal3.9g20.1g1.8g8.8g
Felix chilikastike31g47kcal0.9g4.1g3.1g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g250g163kcal3.8g12.5g11.3g2.5g
Oltermanni 17%63g169kcal18.8g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g1847kcal151.6g79.4g103.8g24.8g
Valittu annoskoko1095g924kcal75.8g39.7g51.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna548g462kcal37.9g19.9g26g6.2g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112