Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Paprika, punainen526g135kcal4.7g24.2g2.1g10.5g
Felix chilikastike38g56kcal1.1g4.9g3.8g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g300g195kcal4.5g15g13.5g3g
Oltermanni 17%75g203kcal22.5g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g2216kcal181.8g95.4g124.8g29.6g
Valittu annoskoko1314g1108kcal90.9g47.7g62.4g14.8g
Annoskoko puolitettuna657g554kcal45.5g23.9g31.2g7.4g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112