Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Paprika, punainen613g158kcal5.5g28.2g2.5g12.3g
Felix chilikastike44g66kcal1.3g5.7g4.4g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g350g228kcal5.3g17.5g15.8g3.5g
Oltermanni 17%88g237kcal26.3g0g14.9g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3066g2586kcal212.2g111.2g145.6g34.6g
Valittu annoskoko1533g1293kcal106.1g55.6g72.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna767g647kcal53.1g27.8g36.4g8.7g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112