Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40g0g
Paprika, punainen701g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Felix chilikastike50g75kcal1.5g6.5g5g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g401g260kcal6g20g18g4g
Oltermanni 17%100g270kcal30g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g2955kcal242.4g127g166g39.4g
Valittu annoskoko1752g1478kcal121.2g63.5g83g19.7g
Annoskoko puolitettuna876g739kcal60.6g31.8g41.5g9.9g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112