Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g748kcal85.6g0g45.1g0g
Paprika, punainen788g203kcal7.1g36.3g3.2g15.8g
Felix chilikastike56g85kcal1.7g7.3g5.6g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g451g293kcal6.8g22.5g20.3g4.5g
Oltermanni 17%113g304kcal33.8g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3942g3325kcal273g143g187g44.4g
Valittu annoskoko1971g1662kcal136.5g71.5g93.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna986g831kcal68.3g35.8g46.8g11.1g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112