Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Felix chilikastike6.3g9kcal0.2g0.8g0.6g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g50g33kcal0.8g2.5g2.3g0.5g
Oltermanni 17%13g34kcal3.8g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g369kcal30.6g15.8g20.8g5g
Valittu annoskoko219g185kcal15.3g7.9g10.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna110g92kcal7.7g4g5.2g1.3g
Arvot/100g100g84kcal7g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112