Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50.1g0g
Paprika, punainen876g225kcal7.9g40.3g3.5g17.5g
Felix chilikastike63g94kcal1.9g8.1g6.3g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g501g325kcal7.5g25g22.5g5g
Oltermanni 17%125g338kcal37.5g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g3694kcal303g158.8g208g49.2g
Valittu annoskoko2190g1847kcal151.5g79.4g104g24.6g
Annoskoko puolitettuna1095g924kcal75.8g39.7g52g12.3g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112