Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Paprika, punainen1051g270kcal9.5g48.4g4.2g21g
Felix chilikastike75g113kcal2.3g9.8g7.5g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g601g390kcal9g30g27g6g
Oltermanni 17%150g406kcal45.1g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g4433kcal364g190.8g249.2g59.2g
Valittu annoskoko2628g2216kcal182g95.4g124.6g29.6g
Annoskoko puolitettuna1314g1108kcal91g47.7g62.3g14.8g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112