Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.2g0g70.1g0g
Paprika, punainen1226g315kcal11g56.4g4.9g24.5g
Felix chilikastike88g131kcal2.6g11.4g8.8g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g701g456kcal10.5g35g31.5g7g
Oltermanni 17%175g473kcal52.6g0g29.8g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g5171kcal424.4g222.4g291g69g
Valittu annoskoko3066g2586kcal212.2g111.2g145.5g34.5g
Annoskoko puolitettuna1533g1293kcal106.1g55.6g72.8g17.3g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112