Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Paprika, punainen1402g360kcal12.6g64.5g5.6g28g
Felix chilikastike100g150kcal3g13g10g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g801g521kcal12g40g36g8g
Oltermanni 17%200g541kcal60.1g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g5910kcal485g254.2g332.2g78.8g
Valittu annoskoko3504g2955kcal242.5g127.1g166.1g39.4g
Annoskoko puolitettuna1752g1478kcal121.3g63.6g83.1g19.7g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112