Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Felix chilikastike13g19kcal0.4g1.6g1.2g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g100g65kcal1.5g5g4.5g1g
Oltermanni 17%25g68kcal7.5g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g738kcal60.6g31.8g41.6g9.8g
Valittu annoskoko438g369kcal30.3g15.9g20.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna219g185kcal15.2g8g10.4g2.5g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112