Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Paprika, punainen1752g450kcal15.8g80.6g7g35g
Felix chilikastike125g188kcal3.8g16.3g12.5g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1001g651kcal15g50.1g45.1g10g
Oltermanni 17%250g676kcal75.1g0g42.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8760g7388kcal606.4g318g415.4g98.6g
Valittu annoskoko4380g3694kcal303.2g159g207.7g49.3g
Annoskoko puolitettuna2190g1847kcal151.6g79.5g103.9g24.7g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112