Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.3g0g120.1g0g
Paprika, punainen2102g540kcal18.9g96.7g8.4g42g
Felix chilikastike150g225kcal4.5g19.5g15g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1201g781kcal18g60.1g54.1g12g
Oltermanni 17%300g811kcal90.1g0g51.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g8866kcal727.4g381.4g498.6g118.2g
Valittu annoskoko5256g4433kcal363.7g190.7g249.3g59.1g
Annoskoko puolitettuna2628g2216kcal181.9g95.4g124.7g29.6g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112