Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Paprika, punainen263g68kcal2.4g12.1g1.1g5.3g
Felix chilikastike19g28kcal0.6g2.4g1.9g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g150g98kcal2.3g7.5g6.8g1.5g
Oltermanni 17%38g101kcal11.3g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1108kcal91.2g47.6g62.6g14.8g
Valittu annoskoko657g554kcal45.6g23.8g31.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna329g277kcal22.8g11.9g15.7g3.7g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112