Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Paprika, punainen394g101kcal3.5g18.1g1.6g7.9g
Felix chilikastike28g42kcal0.8g3.7g2.8g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g225g146kcal3.4g11.3g10.1g2.3g
Oltermanni 17%56g152kcal16.9g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g1662kcal136.2g71.6g93.4g22.4g
Valittu annoskoko986g831kcal68.1g35.8g46.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna493g416kcal34.1g17.9g23.4g5.6g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112